Onze werkgevers

Welkom bij Meesschaert & Partners

werkgevers

De werkgever heeft hiervoor de keuze uit meerdere mogelijkheden, met telkens als doel het beste resultaat te halen.

Voorbereidingsfase bij een reorganisatie

Planning is essentieel voor een zorgvuldige en succesvolle verandering binnen een organisatie. Wij verstrekken advies over communicatie en projectplanning. Wij geven trainingen aan uw managers en medewerkers omtrent het voeren van een ontslaggesprek en het omgaan met emoties.

Inplacement

Sommige medewerkers die betrokken zijn bij de afbouw van het personeelsbestand, kunnen goede kandidaten zijn voor andere bedrijfsafdelingen waar nieuw talent nodig is. Wij helpen u nagaan welke medewerkers voor overplaatsing in aanmerking komen om ontslag- en wervingskosten te minimaliseren en waardevol talent te behouden. Hierbij maken wij gebruik van assessments of trainingen die gericht zijn op de interne arbeidsmarkt.

Outplacement voor iedereen

Onze outplacementprogramma’s zijn op maat van iedere werknemer en aangepast aan uw budget!  Wij werken via één-op-één-consulting, bieden werkruimte ter beschikking en geven secretariaatsondersteuning. Daarnaast kunnen we onze diensten ook aanbieden in de omgeving van de woonplaats van de betrokken werknemer.

Onze consultants

De consultants bij Meesschaert & Partners  hebben enerzijds een ruime ervaring in het bedrijfsleven en zijn tevens geruime tijd actief als outplacementconsultant.
En wat kan een volgende stap zijn? Neem contact met ons op.

Zet de volgende stap en zoek uit wat wij kunnen doen om u te begeleiden.
Bel ons op +32 475 97 67 06 of mail ons via het contactformulier.

De website van Meesschaert en Partners maakt gebruik van cookies.    Meer info   AANVAARDEN