Onze kandidaten

Welkom bij Meesschaert & Partners

Coach

Wij stimuleren onze kandidaten om creatief te denken en om aansluiting te zoeken bij vroegere ambities en dromen. Dit, gekoppeld aan het definiëren van duidelijke loopbaandoelstellingen, aandacht voor de technische en psychologische kant van het solliciteren en een perfecte logistieke ondersteuning, is de beste garantie voor een nieuwe start.

Wij begrijpen dat u na het beëindigen van uw tewerkstelling bij uw vorige werkgever met een heleboel vragen zit. Samen vinden wij hierop een antwoord. U kan op ons rekenen om u te adviseren, tips aan te reiken, technieken te leren en u te begeleiden in uw zoektocht naar een duurzame en uitdagende loopbaan.

Op die manier is ontslag ook voor u een nieuwe kans. De kans op een nieuwe toekomst, een nieuwe loopbaan, een nieuwe uitdaging!

Meesschaert & Partners helpt u die nieuwe toekomst vorm te geven, die nieuwe loopbaan te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen in kaart te brengen.

Uw persoonlijke Consultant

Uw consultant is uw aanspreekpunt en fungeert als sparringpartner tijdens het hele proces. Onze consultants hebben een ruime ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding, kennis van de arbeidsmarkt en beschikken over een uitgebreid netwerk.

Toegevoegde waarde

Onze programma’s kenmerken zich door een duidelijke en gestructureerde aanpak met één duidelijke doelstelling, nl. het vinden van kwalitatief en duurzaam werk. Werk dat in het verlengde ligt van zijn/haar kennis, waarden, interesses en persoonlijkheidskenmerken. Wij geven onze kandidaten bovendien de middelen en technieken mee om hun loopbaan verder te sturen.

Netwerkmogelijkheden

Wij maken gebruik van onze lokale, nationale en internationale netwerkcontacten. Op deze manier kunnen wij u introduceren bij uw doelbedrijven. We streven ook naar een intensieve samenwerking met andere werkzoekenden om uw volgende loopbaanstap te kunnen versnellen.

Jobhunter

De jobhunter is verantwoordelijk voor het leggen van verbindingen tussen de kandidaat en de arbeidsmarkt. Hij voorziet de kandidaat van onder andere informatie over trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en gaat op zoek naar interessante netwerkcontacten om ingangen te creëren. Bovendien ondersteunt hij werkgevers, headhunters en selectiekantoren bij het vinden van de juiste kandidaat door hen in contact te brengen met de goed voorbereide en professionele kandidaten van Meesschaert & Partners.

En wat kan een volgende stap zijn? Neem contact met ons op.

Zet de volgende stap en zoek uit wat wij kunnen doen om u te helpen bepalen hoe een succesvolle carrière er voor u zou moeten uitzien en deze ook te vinden!
Bel ons op +32 475 97 67 06 of mail naar geert.meesschaert@meesschaert.be

De website van Meesschaert en Partners maakt gebruik van cookies.    Meer info   AANVAARDEN