FC de criminelen
FC De criminelen

Bij FC De Criminelen ontspoorde, ontregelde en ontgoochelde spelers bij de vleet! Van Diego Maradona tot Gilbert Bodart, van Nizar Trabelsi tot Jantje Mulder, ...  Binnenkort dit schitterend boek van Joost Houtman op onze site!

Paul Fornoville
Ontslag en uw groepsverzekering!

Ben je ontslagen en heb je een groepsverzekering? Lees dan zeker dit interessant artikel van Paul Fornoville in Sterck Magazine! Wenst u meer info? Neem dan contact met Paul Fornoville op +32 475 90 92 39

loopbaan
Als je loopbaan je ontglipt...

Als je je baan dreigt te verliezen, of je hebt te horen gekregen dat er geen plaats meer voor je is, kan dat je behoorlijk uit balans brengen. Zelfs wanneer iemand eigenlijk zelf al weg wilde, is de ontreddering vaak groot.

werkzoekende
Premie voor werkzoekenden die eigen zaak starten

Vanaf 15 maart 2019 is er een premie om werkzoekenden een extra duw in de rug te geven wanneer ze zelfstandige activiteit willen opstarten.

Soliciteren
Solliciteren is topsport

Ik vergelijk solliciteren met topsport. Een topsporter is elke dag met zijn sport bezig en hij werkt er hard voor. Het einddoel is niet vandaag of morgen bereikt en de concurrentie is moordend.

netwerken
Netwerken

Waarom sommige mensen een return halen uit netwerken en jij misschien niet !

samenwerken
Samenwerken

“Als Executive Search bedrijf is het steeds aangenaam te kunnen samenwerken met gespecialiseerde niche-spelers binnen de HR-branche.

De website van Meesschaert en Partners maakt gebruik van cookies.    Meer info   AANVAARDEN