Meesschaert & Partners werd in 2007 door Geert Meesschaert opgericht. Na 9 jaar als algemeen directeur bij Carela (nu USG HR Forces) besliste Geert Meesschaert dat hij voldoende ervaring en kennis had om zijn eigen bedrijf te starten. Enkele consultants maakten de overstap mee en staan nu in voor de begeleiding van de kandidaten.

Vandaag werkt Meesschaert & Partners vanuit kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent en Oostende met senior consultants en met de administratieve ondersteuning van een ervaren en enthousiaste assistente.

Daarnaast heeft Meesschaert & Partners een kantoor in het Groot Hertogdom Luxemburg. Voor dossiers in andere landen werkt Meesschaert & Partners samen met CareerNet International, waar het lid van is.

Onze missie en visie

Wij maken uw uitdaging tot de onze. Als dienstverlener gespecialiseerd in outplacement en loopbaanbegeleiding is het onze missie personen op de meest uitgebreide manier te coachen en te adviseren bij een wending in hun loopbaan. Wij laten hen hun werkelijk potentieel ontdekken en ten volle benutten om zo een nieuwe stimulans aan hun carrière te geven.